Susan

Een drenterige donderdagochtend was het. De sfeer was vol associaties. Waar ooit een theater lag was nu een open plek. Toen daar een beeldige vrouw op de fiets aankwam met op haar rug een kist. Het was Susan – op weg naar vioolles.

Op zaterdagavond 17 mei: La Strada speelt in Hotel-Restaurant de Jong !

Optreden van La Strada georganiseerd door Bob de Boer

DRIE ONGELOOFLIJKE VERHALEN in beeld en muziek

aanvang 21 uur, deur open 20.30

Hotel-Restaurant de Jong, Nes, Ameland, 0519-542016

bobdeboer@pinupsanddowns.comEerder in het prachtige kerkje van Wyns :

La Strada vertolkt Orpheus en Eurydice! Een verhaal in muziek en beeld.

Het optreden van La Strada wordt geïllustreerd door lichtbeelden van tekeningen over het verhaal van Orpheus en Eurydice. www.wynzertsjerkje.nl.

.


orpheus-en-euridiceweb.

.

o-gebetendef

zepposklok

Claire van Buren over  café Zeppos:

“Wat ik zo leuk vind aan Zeppos is de diversiteit, jong en oud samen. Iedereen voelt zich op zijn gemak. Ja, en de sfeer, dat mediterrane, de Italiaanse sfeer. Zeppos is een beetje vakantie in eigen land!”

Hans

De zanger heet Morris Vanek.

Ja, je hoort het goed, ik neem de naam aan van de enig overgebleven tante van mijn moeders zijde voordat zij via Albanië naar de Verenigde Staten emigreerde en daar zich Vanikian ging noemen om aansluiting bij de Armeniërs te vinden, waar ze al vanaf haar geboorte bij had willen horen.

Mijn ex-oom Jago gaat als een Vanetski door het leven in Wit-Rusland, tante Olga ( zusje van Jago’s oma ) noemde zich Vankampen om een Belgisch paspoort te krijgen , maar ik noem me gewoon Vanek.

Morris  is trouwens wel verbasterd van Maurice maar is als merknaam vrij omdat de autofabriek failliet is gegaan.

Nou ja, zo kan ik wel doorgaan, maar ik moet nog wat studeren, je weet wel, gorgelen, imploderen en mijn uitspraak aanspannen.